Portuguese
Russian
Spanish
Italian
Polish
French
Finnish
English
German
Icelandic
Danish
Swedish
Norwegian

Handlekurv 0 items: NOK 0,00

Hvorfor å åpne butikken din på Salon.no?

Hvor mye koster det å åpne butikk? 
Det koster absolutt ingenting hvis du som selger åpner en butikk på Salon.no, men hvis du selger noen av dine varer da tar vi 10% provisjon av salget. 

Hvordan får jeg betalt? 
Vi bruker PayPal for all betalingsbehandling. For å åpne en butikk hos oss trenger du en verifisert PayPal-konto. Hos PayPal kan du på en enkel måte åpne en PayPal konto og få den verifisert. Betalinger fordeles automatisk til hver selger minus provisjon slik at du kan fokusere på å ta vare på kundene dine. Hvis du ikke allerede eier en PayPal-konto kan du klikke her for å opprette en.

Hvor lang tid går det før jeg kan åpne butikken min? 
Når du har bestemt å åpne en butikk hos oss vil du være på nett med dine produkter så snart du har fylt ut all informasjon som kreves for din butikk og produkter. Vanligvis er butikken opp og går i løpet av 1 dag. Skulle du trenge hjelp med å laste opp produkter gjennom en CSV-fil, vennligst ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg.

Trenger jeg å ta hånd om noe teknisk i butikken min? 
Nei, vi tar hånd om alt det tekniske for deg. Vi hoster butikken din på våre servere, og tar hånd om alle oppdateringer. Dataene dine er sikre hos oss.

Må jeg ta hånd om markedsføringen selv? 
Nei, vi tar vare på all markedsføring for deg. Vi markedsfører gjennom Google, gjennom Facebook og gjennom nettsteder i Norge. Vi har lang erfaring av å få nettsider til topplister på Google og er eksperter på online markedsføring. Du kan lene deg tilbake og slappe av og kun ta imot betalinger, ta hånd om pakking, kundeservice og sende produkter til dine kunder.

Har du flere spørsmål, kan du lese vår FAQ-seksjon eller kontakte oss direkte. FAQ seksjon eller kontakt oss gjennom chat systemet.

Finnes det en grense på antall produkter jeg kan ha i butikken min?
Det finnes ingen grense for antall produkter du kan ha i butikken din. Med andre ord, antall produkter du har i butikken din avhenger av hvor mange produkter du har lyst å legge ut i butikken.

Må jeg ha lager eller fysisk butikk hvor de store markedene er?
Ikke i det hele tatt. Du kan velge hvor du skal selge fra. Hvis du ønsker så kan vi skaffe deg lagerplass for dine varer men da vil det tilkomme lagerleie og vi tar provisjon for håndtering av utsendelse av produkter for deg. I vårt system kan du bestemme selv hva som passer deg.

Kan vi legge ut artikler på nettstedet for å annonsere våre varer blandt kundene?
Ja! Du kan lage så mange arktikler som du bare vil i vårt magasin Lev litt som passer for privatkunder eller du kan legge ut artikler i Salon Magasin for skjønnhetsbransjen. Vi knytter Lev litt og Salon Magasin nettstedene på ulike måter til Salon.no, og du selv kan skrive om dine egne produkter og legge inn linker direkte til dine produkter på Salon.no både på nettstedet Salon Magasin og Lev litt.

Hva slags produkter kan jeg selge hos Salon.no?
Du kan selge alle produkter for skjønnhet, eller på annen måte generelt regnes for å være knyttet til skjønnhetsmarkedet uansett om det er salg til privatpersoner eller salonger. Husk bare at du ikke kan selge spesielle typer produkter til privatpersoner med hensyn til at de kan være farlig å bruke hvis man ikke er utdannet til å bruke slike. For å telle opp og gi deg ideer om hva du kan selge:

  • Inventar
  • Apparater
  • Utstyr
  • Forbruksmaterial
  • Kosmetikk
  • Kurs
  • Programvare
  • Maler og dokumenter - feks maler for samtykke av diverse behandlinger

Vårt hovedmål er at produktene du selger bidrar til en sunnere skjønnhetsbransje og vi ser svært gjerne å få inn flere økologsike og eller naturlige produkter. Sertifisert økologisk eller ikke? Det er ikke et problem så lenge du vet at dine produkter er sunne og produsert på en bærekraftig måte.

Er Salon.no  SEO optimalisert?
Ja! Vi har gått langt for å sikre at alle våre sider er fullt SEO optimaliserte. Vi har alle de nødvendige kodene og mikroformater for å hjelpe søkemotorer å trekke ut viktig informasjon fra din butikk. Men når du legger ut produktene, da vil du trenge å legge til meta titler og meta beskrivelser for å bli funnet på Google. Vi er Google eksperter og tar godt hånd om at du skal finnes på internett.

OBS! Sørg også for at du tar godt vare på den jobben som gjør at nettopp dine produkter skal være synlige på søkemotorer på internett. Her finner du en guide til hvordan å legge til metatagger og metabeskrivelse til produktene dine.

Ved å klikke på knappen nedenfor godtar du samtidig våre betingelser for å ha butikk på salon.no.