Portuguese
Russian
Spanish
Italian
Polish
French
Finnish
English
German
Icelandic
Danish
Swedish
Norwegian

Handlekurv 0 items: NOK 0,00

Om Salon.no

Salon.no

Salon.no med produkter for profesjonelle og privatpersoner

Salon.no tilbyr inventar og forbruksprodukter for skjønnhetsbransjen. Salon.no er distributør for mange kjente og gode varemerker.  

Vi prøver så langt vi kan å fokusere på kvalitet og sunnhet.  Mange av våre produktlinjer er testet og prøvd av salonger i Norge.  

Mestepart av våre forbruksprodukter til det profesjonelle marked er fritt fra parabener og mange andre tilsetningsstoffer vi mener kan være usunne for hud, kropp og hår.  

En god del av våre produkter er strengt tatt bare ment for det profesjonelle markedet og selges ikke til privatpersoner men vi har og stort utvalg vi selger til privatpersoner.  

Ønsker du opplæring i forbindelse med varer du ønsker å handle, så kan Salon.no tilby opplæring innen aller fleste områder innen skjønnhet. 

Salon.no tilbyr mange typer produktkurs og andre kurs.  Ta kontakt hvis du mener vi ikke har kurs som passer deg og vi tar en nærmere titt på hvordan vi kan hjelpe deg.

Salon.no tilbyr IKKE telefonsupportNoter deg at når du handler hos Salon.no da tilbyr vi IKKE telefonsupport.  Dette for å ha alt dokumentert slik at vi beskytter både deg som og oss.

Vi tilbyr ikke telefonsupport.  Support pr epost: service@salon.no blir besvart mellom kl 8.00 - 16.00 mandag-fredag CET.

Salon.no drives og eies av;

Ringdal Marketing Norge
Fjellhamarveien 52
1472 Fjellhamar
NORGE