Hud & helse, Tips

Hvordan å føle seg vakker

På denne tiden av året, kan vi ofte befinner oss i en lavkonjunktur.  Kulden gjør at vi stenger oss inne og solens stråler gir ikke særlig med farge i kinner og det er lenge til sommeren er her.

Vi har et godt tips til deg.  Til tross du ikke har hatt tid å gå til hudpleiesalongen eller frisøren, så vil vi anbefale deg på det sterkeste å komme deg av gårde og gi deg selv litt tid på salongen!  Det er vel verdt pengene og du vil føle deg mye bedre etterpå.

Pass på å gi kroppen skikkelig skrubb når du dusjer/bader og smør deg deretter inn med en god fuktighetskrem eller bruk olje i badekaret, det vil gjøre huden silkemyk.

Pass godt på at du gir ansikt, hender og føtter den pleie de skal ha.  Øynebryn er viktig, få de vakkert formet hos en spesialist og du vil få en “facelift”.  Du vil føle deg mye penere.  Kanskje en vippeekstensjon er noe for deg?  Lange vakre buede vipper som ingen kan motstå?  Det gir øynene dine en wow effekt.

Gi hender en god skrubb med olje og sukker eller en av de flotte skrubbene du kan kjøpe på salong, butikk eller apotek.  Smør deg godt inn etterpå og hvis du er meget tørr på hendene – ta på deg ekstra med krem og plasthansker utenpå – vent 1 time eller 2 og dine hender vil føles myke og vakre.

Gå til salongen for å få en skikkelig utført fotpleie, det er ikke alltid så lett å få det til selv, på salongen vil du bli filet, lakket, smurt inn med gode kremer og hvis du er heldig så finner du en salong som utfører syrepeeling på føtter og da vil dine føtter bli babymyke og gi deg en herlig letthetsfølelse.

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *