Leveranse

FRAKT OG LEVERANSE 

Vi påpeker at alle generelle leveringstider som er oppgitt på salon.no må anses som veiledende. Alle store inventarprodukter sendes direkte fra utenlandslager. Noen småvarer sendes fra vårt lager i Norge. Småvarer vi selger sjelden vil alltid komme fra utenlandslager. Store forsendelser leveres i henhold til Incoterms 2010 DAP – Delivered At Place (selger bærer kostnadene fram til bestemmelsessted før lossingen har funnet sted), hvor du som kjøper har betalt for frakt og moms på forhånd hvis levering er til Norge. Produkt leveres frem til adressen på fortau, avlevert utenfor hus hvor lastebil kan kjøre inntil stedet og vil ikke bæres opp trapper, inn i hus eller lignende. Det forbeholdes at lastebil kan parkere på en lovlig måte for å kunne levere varer. 

Vær obs på at vi aldri kan gi garanti på leveringstid ettersom det er mange faktorer som er helt utenfor vår kontroll, for eksempel hvor lang behandlingstid er i toll og annet. Som regel vil du få varer levert omtrent 2-3 uker etter at vi har sendt varer fra utenlandslager. Det betyr det kan være variasjoner i begge retninger dvs at det tar lengre eller kortere tid. 

Vi sender store varer fra utenlandslager 1 gang i uken hverannen uke eller 1 gang i uken, som regel på mandager, det kan dog forekomme unntak og noen ganger sender vi andre dager. Varer som sendes fra lager i Norge sendes samme dag eller dagen derpå, hvis i tidsrom mandag til fredag. Hvis del av forsendelse kommer fra utenlandslager da sendes pakke samlet når vare fra utenlandslager er på lager i Norge. Hvis kunde ønsker å få varer sendt splittet i 2 eller flere pakker ved en slik leveranse da må kunden selv stå for ekstra kostnad på frakt. Vi gir ikke garanti på leveringsdato. Det kan forekomme forsinkelser og vi kan på ingen måte stå ansvarlig overfor forsinkelser hos fraktselskap eller hvis det er midlertidig er tomt for vare du bestiller fra oss. 

Når store varer leveres, da leveres de i tiden 8.00 - 16.00 uten at fraktselskap ringer opp på forhånd. Hvis du ønsker leveranse utenom den tiden vil det koste mer og du må da bestille det på forhånd. Hvis ingen er tilstede når varer skal leveres blir varer ikke levert. Det kan da tilkomme ekstra kostnader på grunn av en ny leveranse. Hvis pakke ikke er for stor blir den sendt med Posten og må da hentes på posthus. Vi prøver alltid å sende slik fraktpris blir lavest mulig. Fraktpris tilkommer alltid på bestillingen og regnes alltid i etterkant. Det er mulig å bestille at varer sendes andre tider enn nevnt ovenfor, men slikt må da avtales PÅ FORHÅND og godkjennes av oss. Da tilkommer det vanligvis ekstra kostnader.