Algemasker, lite kjent produkt i det norske markedet 05Mar
Magasin , Trender og tips

Algemasker, lite kjent produkt i det norske markedet

Antall ganger lest: 177

Jeg drev en hudpleieklinikk før i tiden og da brukte vi ofte algemasker for kundene.  Det var veldig populær behandling. 

Selv har jeg prøvd algemaske mange ganger og det som er veldig deilig med masken er at når den påføres da tilbyr terapeuten å dekke øyene med masken. Det kan å være litt klaustrofobisk for noen kunder, men jeg personlig, syntes det var utrolig deilig ettersom man slappet så godt av å kunne lukke øyene og bare "sove". 

Selvfølgelig gir masken forskjellig resultat alt etter hvilken type maske du bruker og for hvilken type hud. Men det som er så bra med den er opplevelsen for kunden. Algemaske gir helt spesiell slappe av følelse. 

Det forundrer meg derfor hvor mange norske hudterapeuter ikke kjenner til hvordan å bruke algemaske.

Algemaske er enkel i bruk. Du må ha en spatel, en skål av gummi, vann og algemaskepulver.

Du rører opp algemaske ihht beskrivelse utenpå pakken. 

Algemasken skal så forholdsvis kjapt smøres over kundens ansikt med en spatel.

Deretter skal kunden vente en stund (se på pakning) til du skal ta av masken. Masken tar du rett og slett og fletter av i en bit ettersom den sitter godt sammen når du tar den av i en hel del. 

Tilby kunden å høre på musikk imens de venter. Jeg anbefaler at du gir kunden håndmassasje imens de venter, ettersom noen kan oppleve algemaske som klaustrofobisk og da er det en trygghet at du er tilstede imens de venter på at masken skal stivne. 

Salon selger alt du trenger til en algemaskebehandling. Algemasker, spatel og skål.

Prøv en ny behandling på salongen i dag. Du kan teste først med å tilby gratis tillegg til en tradisjonell behandling for å gjøre kunder kjent med behandlingen. 

Algemasker kan du få i mange forskjellige varianter, noen som blir kalle, noen som varmer osv. 

Behandlingen er at must for alle hudpleiesalonger.