Kurs, Starte eget

Nå er tiden for online kurs

Det er vanskelige tider vi nå lever i. Korona virus har snudd opp/ned på tilværelsen til de aller fleste verden rundt. Vi er heldig som bor i Norge hvor man tar faste tak og har strammet inn og til tross vår bransje lider under det da er det viktig for oss alle. Alle har vi noen vi kjenner som hører til risikogruppen. Jeg er en av de som hør til risikogruppen og jeg har aldri i hele mitt liv vært så redd.

Hver dag åpner vi media, NRK og andre websider overfulle med nyheter om Korona virus, Facebook er full av innlegg om Korona virus, ja uansett hvor man ser da har Korona virus forgiftet vår hverdag og for noen er det antakelig veldig tungt.

Isolasjon er et nøkkelord, vi holder oss borte fra hverandre.

Hva vi gleder oss til alt er normalt igjen. Jeg tror mange av oss har tenkt en del hvor lett vi tar for gitt at alt skal være så smidig. At vi kan gå på kafe når vi har lyst, at vi tar en tur i handlegata, at vi skal møte opp på Gladmat festivalen til sommeren, at vi gleder oss til sommer og sol, at vi gleder oss til å ta en båttur, at vi gleder oss til påsk på fjellet, at vi gleder oss til å ha venner på besøk. Dessverre blir det ikke slik i år. Vi får et år som ingen andre år vi noen gang har opplevd. Vi får og et lite innblikk i liv til mennesker som må leve ved trange kår og har et veldig vanskelig liv. Vi får og litt større forståelse for hva det er å ha det vanskelig.

Det er så mye her i livet vi tar for gitt. Det forstår vi nå.  Denne krisen lærer oss å ta vare på de små tingene. Ta vare på de små stundene. Det er nok veldig mange der ute nå som ser den store verdien av å bare kunne treffe venner over en god middag.

Jo, vi må ta vare på det gode. Vi må holde motet oppe. Vi må fokusere på det som er bra. Vi må ta oss tid nå til å gjøre det vi ofte tenkt å gjøre hjemme. For noen er det å male et bilde, for en annen å skrive en bok, for enda en til er det å ta et kurs i noe.

Jeg vil derfor oppfordre de som arbeider i skjønnhetsbransjen til å ikke miste motet. Jeg vil oppfordre dere til å bruke tiden til noe nyttig, i det minste å være snill mot dere selv. Jeg har derfor plukket sammen et par kurser jeg ønsker å anbefale til dere der ute.

For frisøren:

Salon har alt av utstyr og treningsmateriale du trenger

For hudpleier, massør

Salon har alt av utstyr og treningsmateriale du trenger

For neglespesialisten

Utstyr og material for negledesign kan du kjøpe hos Salon

Vippeekstensjon

Salon selger treningsmaterial

Healing

Alle kursene jeg har nevnt gir å finne på Udemy og du har link til alle, men Udemy har og kurs innen mange andre områder. Uendelig mange morsomme og spennende kurser. Sjekk utvalget og jeg er sikker på du finner noe du liker og kan fordype dine kunnskaper med under denne lock down tiden vi er i. Jeg ønsker deg god helse og at vi alle kommer tilbake til et godt fungerende normalt liv igjen om ikke lang tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *