Hår, Tips

Få utseendet – kobber refleksjon til håret

Kobber refleksjon

Lyse toner og dybde oppnås ved å kombinere varme og kalle toner på en kobberbase. Jane Birkins inspirerte 60-talls klipp er modernisert med en kortere kant.

FØR

Kompleksitet: Mellom
Fargeplassering: V-seksjon

Fargeformler:
A – Blondor Freelights + Freelights Developer 12%
B – Illumina farge 7/43 + Welloxon Perfekt 6%
C – Illumina farge 7/81 + Welloxon Perfekt 6%

Klipp

Trinn 1: Del håret i 4 seksjoner. Start på baksiden, ta diagonale seksjoner og kutt til ønsket lengde. Fortsett opp og helt rundt til du er ferdig.

Trinn 2: Ta ut en triangulær del på forsiden av kanten.

Trinn 3: Ta horisontale deler, over-direkte til midten og kutt for å skape en buet kant.

Trinn 4: Når kanten er kuttet, løft håret opp og teksturiser med teksturiserende saks. Kontroller formen etter styling og definer videre.

Farge

Trinn 1: Start på baksiden og ta en V-seksjon: Arbeid i frihåndsteknikk, bruk farge A til midtlengder og endene bare.

Trinn 2: Fortsett å arbeide rundt sidene og toppdelen for å fullføre teknikken. Når tilstrekkelig løft er oppnådd, skyll, sjampo og nøytraliser. Bløttørk håret.

Ekspert Tips: For å skape nivåer av lys og skygge, personliggjør fargeplasseringen med tanke på sluttstilen – slik at fargene gjenspeiler “lysrefleksjoner” og varierte bevegelser.

Trinn 3: Opprett samme V-seksjonene som tidligere. Start på baksiden, ta diagonale skiver og arbeid med frihåndsteknikk – bruk farge B til midtlengder og farge C til endene. På neste avsnitt gjelder kun farge C til midtlengder.

Trinn 4: Fortsett å jobbe opp og rundt, skift farger. Arbeid med kuttet, la noen seksjoner ut – tilpass plasseringen din til fullført. Utvikle og fjerne fargen på vanlig måte.

Stil

Trinn 1: Forbered håret med EIMI Perfect Setting og EIMI Ocean Spritz. Lag produktene og fordel jevnt i hele håret.

Trinn 2: Start på forsiden, ta horisontale seksjoner. Blåstørk med en liten rundborste, pakk håret rundt børsten og vri forsiktig og deretter trekk gjennom.

Ekspert Tips: Vrid- og trekkteknikken når du tørker, gir en myk børste settbevegelse.

Trinn 3: Når du arbeider gjennom til baksiden med samme teknikk, bruk en større rund pensel. Fortsett til fullført. Finish med EIMI Stay Styled.

Før og etter kobber refleksjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *