Hår, Tips

Tips for drømmekrøller til festen

Veldig mange opplever at drømmekrøller man har brukt mye tid på å få til forsvinner veldig fort, ofte varer dem ikke lengre enn til middagen, og er da borte før den store festen er igang.

Det finnes utallige metoder og verktøy for å skape de perfekte krøllene til nyttårsfesten. De mest brukte metodene er krølltang, varmeruller, og den mest populære nå for tiden er rettetang.

VIKTIG! Bruk riktig stylingprodukt tilpasset riktig hår og ikke minst hvilken type krøll du ønsker å få til før du krøller håret. Frisører bruker ofte leggevann eller spray før håret krølles. Det er også viktig å bruke varmebeskyttende produkt før du varmebehandler håret.

Rettetang – den enkleste måten å få et fint resultat. Denne gir fine krøller som ser freshe ut uten at du gir opp halvveis. For å få dette pent er det viktig å ta passe for passe, klem rettetanga nederst ved bunnen (slik du gjør om du skal rette håret), rettetanga vris så 180 grader og holdes i denne posisjonen før du drar rolig ut til tuppen. Ønsker du tettere korketrekkere kan du fortsette å vri samtidig som du drar. Veldig greit å prøve seg frem litt på forhånd om du ikke har prøvd dette tidligere. Det finnes utallige videoer på youtube som forklarer veldig godt hvordan du skal bruke rettetanga om du er usikker.

NB! Viktig at håret kjøler seg ned før du børster det eller setter det opp. Da vil nemlig krøllene “sette seg” bedre og dermed også vare lengre. Det er også viktig å ha verktøy av god kvalitet. Det kan lønne seg å forhøre seg med frisøren om hvilke verktøy som er bra.

– Sist men ikke minst; final touch med tørrspray for å bevare frisyren ekstra godt. Vær bevisst på hvilken look krøllene skal ha når du avslutter med spray: myke bevegelige, eller kanskje stivere look med “hardere” krøller ?

Lykke til

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *