NOEN FÅ ORD OM SALON MARKED

Kjøp eller selg varer innen helse- og skjønnhet

For alle som selger varer

Hos Salon marked kan du selge både nye og brukte varer så fremt det er varer skjønnhetsmarkedet bruker

For deg som kjøper varer

Er du profesjonell aktør innen helse- og skjønnhet kan du handle varer hos noen av de som har satt opp butikk for å selge varer på Salon marked

FOR ALLE I SKJØNNHETSBRANSJEN

Selg via Salon marked

"Gode varer selger seg selv"

Med omtrent 20.000 kontakter i våre databaser vil du dra en fordel av at vi markedsfører produkter for deg.

Vi tar 0 kroner i provisjon og du vil kunne styre din egen butikk under vårt tak, akkurat slik det passer deg best. Vi har dog en del kjøreregler for å beskytte våre kunder best mulig og de må du følge for å selge via Salon marked.

ORD OM SALON MARKED

Salon marked

Hvem står bak Salon marked

Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdal

EIER /UTVIKLER
UTVIKLET AV MARIA @ 2023.

Utviklet med utgangspunkt i skjønnhetsmarkedets behov

30
ÅR INNEN IT DESIGN
20000
KONTAKTER I DATABASE
4680
BEDRIFTER HAR HANDLET HOS SALON
1
KONTOR
12
ÅR INNEN SKJØNNHET
300
DESIGNEDE WEBSIDER

Jeg, Maria Hrefna har arbeidet med IT siden år 1990. I starten var det programmering og design av databaser, men etterhvert som internett gjorde sitt inntog til vår verden at jeg arbeidet med internett og webdesign eller fra og med år 1994.

Jeg er utdannet markedsøkonom (Ekonomisk Forskning Lund) og har tatt IT og databasedesign (Lunds Universitet) som ekstra fag.

Det var ikke før år 2011 at jeg fikk opp øynene for skjønnhetsbransjen da jeg vekket til livet en gammel drøm siden jeg var 14 år og ble hudterapeut.

Det var ikke før jeg var 47 år at jeg begynte studier ved Buskerud høyskole for å bli hudterapeut.

Etterhvert ble det slik jeg sluttet å arbeide som hudterapeut og begynte å selge varer til skjønnhetsbransjen eller helt til jeg var blitt så syk at jeg ikke klarte mer. Men jeg hadde i mange år vært plaget av smerter uten å få svar på hvorfor og det var ikke før år 2020 at jeg fikk vite jeg hadde en tumor på 28cm (godartet) og ble da operert for denne.

År 2016 til 2021 fikk jeg andre til å ta over styring og drift av Salon.

Fra og med år 2022 har jeg tatt over driften av Salon.

Ellers kan jeg gjerne ta på meg å designe websider for de som ønsker det, men det er en kjær hobby jeg har drevet med i snart 30 år og jeg har designet flere hundra websider.

Jeg har tidligere erfaring fra å jobbe som daglig leder, markedssjef, messedirektør, IT prosjektleder, økonomisjef, kvalitetssjef, webdesigner og hudterapeut.

Finnøy webdesign

Finnøy webdesign eies og drives av Maria Hrefna. Er du på leting etter flott webdesign, ta kontakt via Finnøy webdesign.

SEO og innholdsmarkedsføring

Maria Hrefna er ekspert på SEO - søkemotoroptimalisering og innholdsmarkedsføring som ser til at du kommer høyt på søkelister på søkemotorer som Google og Bing.